Mie olen Iida, ihan tuore tapaus puolue- ja kuntapolitiikassa. Oon ekan kauden valtuutettu ja lisäksi sain luottamuksen toimia kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä kaupunginhallituksen alaisen elinvoimajaoston varsinaisena jäsenenä. Syksyn alku on mennyt lähinnä ihmetellessä kaikkea uutta, mutta oon ihan todella innoissani kaikesta tulevasta! Odotan eniten uuden oppimista, uusien ihmisten tapaamista ja kuntapolitiikan pyörteisiin pää edellä sukeltamista.

Oon kotoisin Kouvolasta ja selkeästi side on vahva, kun heti opintojen loppuvaiheessa muutin Mikkelistä takaisin tänne. Opiskelin Mikkelissä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa (Xamk) itseni yhteisöpedagogiksi ja näiden opintojen aikana palo yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen syttyi. Opiskelujen aikana toimin aktiivisesti mm. opiskelijakunnassa ja siksi opiskelijoiden asiat sekä koulutuspolitiikka yleisesti on hyvin lähellä sydäntä. Omakohtaiset kokemukset ja koulutus puolestaan ovat lisänneet huolta nuorista, heidän asemasta ja tulevaisuudesta. Varmaan siis aika tavallisin perustein päätin lähteä politiikkaan, huoli jostain ja halu vaikuttaa asioihin.

Harrastukset on viime aikoina väistynyt muiden kiireiden tieltä, mutta rakastan luonnossa liikkumista ja retkeilyä, mukana seikkailuissa kulkee avomies ja koira. Koiran kanssa kuljetaan paljon Kouvolan upeilla luontopoluilla ja muilla ulkoilureiteillä. 

Jos koskaan tulee mitään kysyttävää tai haluaisit vaikka edistää jotain asiaa mutta kaipaat jeesiä, niin aina saa olla yhteydessä! Somesta löydyn omalla nimellä ja sähköpostia voi laittaa osoitteeseen iida.pilli-sihvola@kouvola.fi  

Lempeää syksyä meille kaikille, muistetaan pitää toisistamme huolta <3