Kouvolan Vihreät järjestää jo perinteiseksi tullee talviloman temppuradan lapsille lauantaina 4.3. klo 14-17.

Kouvolan Vihreiden temppuradalla Tornionmäen koululla jokainen osallistuja liikkuu oman taitotasonsa mukaan. Radalta löytyy hurjiakin tehtäviä, mutta temppuilu sopii aikuisen seurassa myös perheen pienimmille.

Temppuradalla ovat tavattavissa myös eduskuntavaaliehdokkaamme Jenni Aikio ja Teemu T. Kaskinen.

Tapahtuman yhteydessä järjestämme keräyksen Kouvolan Hope ry:lle. Otamme vastaan vuodenaikaan sopivia vaatteita, varusteita ja polkupyöriä. Kevät on jo mielessä, eli suksia ei enää tässä vaiheessa vuotta tarvita. Lahjoitukset toimitetaan jaettavaksi kouvolalaisille vähävaraisille perheille.

Tapahtuma on maksuton. Lapsille tarjolla temppurata ja mehua, aikuisille kahvia ja teetä.

Huomio! Tapahtuman osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta. Paikalla on valvojia, mutta osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Kannustamme aikuisia liikkumaan myös isompien lasten seurana.

Tornionmäen koulu löytyy osoitteesta Hongistontie 4, 45200 Kouvola.

Tervetuloa temppuilemaan!

Lisätietoja tapahtumasta:
Jaana Lehtilä
puheenjohtaja
Kouvolan Vihreät
kouvolanvihreat@gmail.com
044 243 6015